27 Şubat 2011 Pazar

Bir kız nasıl hayattan soğur?!

Geçen gün Berkcan’la konuşuyoruz –klasik- çok rahatsız olduğum bir konuya da değinmeden geçmedik.

Bildiğiniz üzere –ve lanet olsun ki- ben elektrik-elektronik öğrencisi bir bayanım. Ve tabii bu bölüm baysal –hayır o bir adam değil- bir yani erkeksel olarak çok yoğunsal –sallara aşkım nedir abi?! Koca tekneler dururken- ve revaçta olan bir bölüm. Doğal olarak bizim sınıfta aynı kaidelere uygun olarak düzenlenmiş.

Efenim, siz siz olun, sakın 27 erkeğin arasında 3 kız olarak okumayın. Hatta bırakın okumayı, aralarına düşmemeyi becerin yeter. Valla bak. Hani Nil Karaibrahimgil’in ‘Bütün Kızlar Toplandık’ şarkısında dediği gibi ‘’2) Seks, para ve futbol hep sohbetleriii..’’

Bizimkiler para konuşmuyo gerçi. Onu çıkarıp yerine arabayı sokabilirsiniz evet. Bir insan günde 3 öğün araba muhabbeti yapmaktan nasıl bıkmaz arkadaş yaa?! Hepsinin liseden mezun olunca alabileceği tek şey borbetli şahin, hayır yani neyin tasası bu?..

Futbol ayrı bi olay. Ellerinde gazete, iddiaiddiaiddia –fakefakefake gibi oldu- başka işleri güçleri yokmuş gibi… Hak veriyorum da aslında. Öğrenci maaşı kime yetmiş ki onlara yetsin?! Ek gelirlere başvuruyolar böyle işte.

Gelelim asıl meseleye… Tabii ki konuşmamın bu kadar masum kalacağını düşünmemeliydiniz. Benden bahsediyoruz şurada.
Efendim… Tamam, ergeniz, kanımız kaynıyo hepimizin, ve bu kural her birey 22-23 yaşlarına basana kadar da devam eder… Evet, tamam… Herkes kıpır kıpır, herkes de böyle bi acayip hareketler falan. Evet, tabii. Ama erkeklerin ergenliği de ayrı bi mevzu imiş ya. O ne? O nasıl bişey? O ne durdurulamaz bir kuvvet? Yavrum Coşkun’da bile yoktur böylesi enerji. Biyoloji kitapları yazıyo ya hep ‘’13-22 yaşları arasında erkeklerde görülen gelime sürecinin belirtileri vücudun bazı bölgelerinde kıllanmayla baş gösterip, sakal ve bıyık çıkması, sabah ereksiyonları, aşırı enerji, vücudun bazı bölgelerinde gelişme, ve surat hatlarının oturmasıyla kendini göstermeye devam eder.’’ falan diye. Bu kadar süslü cümlelere gerek yok. Erkeğin tipi iğrençleştikçe azar ve 22sinde de yakışıklı bir delikanlı olup kızlar artık ona bakmaya başlayınca bulur bi karı ziker kendine gelir falan deseniz de olur yani.

Hayır, gerçek olayı zaten yapamıyolar onu anlıyoruz da –şimdi sorsam ‘’yöö yapmadığımızı nerden biliyosun ki ahuahuahuahahaaa’’ falan yapıp kendi aralarında anırırlar böyle ;U-, kendi kendilerini pandiklemeler, dayaşmalar, sıranın üstüne yatırıp okşamalar, birbirlerini kamçılamalar falan onlar nesi onu anlamıyoruz. Neyin dışarı salımı?
He bir de bunların orjinallerini anlatma merakı da var pardon. Zaten asıl mesele de o. İşe o beni benden alan, işte o beni triplere sokan…

Gereksiz bi üstünlük yarışı, kiminki daha büyük turnuvaları, ilk ilişki maceraları… Böylesi itirafediyorum.com’da bile bulunmaz. Bu kadar konuşacaklarına alıp liste halinde yazsalar, sınıfın kapısına assalar daha iyi. En azından kulağımıza çalınmalar, aslında bi bok duymuyomuş gibi davranmak için kulaklıkla sınıfın içinde dolaşmak zorunda kalmalar falan biter, isteyen bakar isteyen bakmaz. Olur biter yani.

Sözüm ona sessiz konuşuyolar. Birdebanasor.mp3
Hayır, genel şeyleri dinlesek ‘’aa çok önemli de değil, konuşsunlar, nasıl olsa bilinmedik bişey de değil’’ falan deriz. Ama erkeklerin vücutlarında gerçekleşen her boku kendi anılarıyla birlikte dinlemek ve öğrenmek gerçekten katlanılacak bişey değil. Şu an bunu okuyan bay arkadaşım! Hiç gizemli çocuk triplerine girme abi, her bokunu biliyorum.

Ruhumu çok yaralayan, bende geniş ergenlik travmaları yaratmış hikayeler oldu. Sonu hüsranla biten, acıklı hikayeler oldu. Heyecanlı, ateşli hikayeler oldu. Şu sınıfın dili olsa da konuşsa ;U

Hoş şeyler değil. Gerçekten. Bırakın, ecelimizle öğrenelim. Bırakın.

Eğer hayata olumlu bakmak istiyorsanız sevgili SBS temposu içinde çırpınan kız arkadaşlarım, sakın erkek yoğunluklu bi bölüm seçmeyin. Baştan söyleyeyim.

Sosyal mesajımı da verdim. Çok duyarlıyım.
Harikayım.
Ben de sizi seviyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder